Årets leverantör 2019

Årets leverantör 2019 / Reitan

24 jan 2020

GB Glace & Varsego

Vi är stolta över och tacksamma för att åter igen erhålla utmärkelsen Årets leverantör hos Pressbyrån, Reitan Convenience Sweden AB! På Varsego står service högt upp på listan, och det är till alla våra ca 18 000 kunder. Men att erhålla utmärkelsen Årets leverantör på Reitan värmer så klart gott i våra hjärtan.

2019 var ett år då vi på Varsego växlade upp, där miljö och digitalisering fick än större fokus. Vi har satt upp klara mål för att minska våra koldioxidutsläpp och arbetar hela tiden för att målen ska nås. Vi satsar bland annat på effektivare ruttplanering, fasa ut köldmedium med hög klimatpåverkan, solceller och hållbar energi, föryngring av fordonsparken och miljöutbildning av våra säsongsanställda.

I våra miljömål inkluderas även digitalissering på hög nivå där vi arbetar för att minska vår klimatpåverkan genom digital teknik, men även för att erbjuda alla våra kunder en högre grad av service. Ett steg i detta var att utveckla och lansera vår nya hemsida och webshop som vi lanserade i maj 2019. Men än är vi långt i från klara! 

2020 tar vi nu nytt grepp om våra miljömål samt digitala lösningar för att leverera än bättre service med ett än mindre klimatavtryck. 

Tack alla Varsegoare som gjort detta möjligt, GB Glace/Unilever och så klart Pressbyrån för ett fantastiskt 2019, vi ser tillsammans fram mot ett än starkare 2020!

 

Varsego och GB GLace.jpg
Från vänster:
Nobar Sahak (Platschef på Varsegogrossisten i Örebro), Charlotta Milleding (Försäljningschef Unilever), Magnus Helmersson (National Account Manager Unilever)