Glassnyheterna vi alla väntat på!

11 feb 2021

Glasskartan och glassnyheterna 2021 är här!

Årets kanske mest spännande glassar från GB Glace är nu här! Låt oss lära känna dem lite bättre:

 

Olaf

Efter de storslagna Disney-filerna kommer nu ett tillskott i glassfrysen för våra yngre glassälskare, Olaf. Glassen har smak av choklad, kola och vanilj. Som alla andra barnglassar från GB Glace är Disneys Olafglass ansvarsfullt utvecklad för barn och uppfyller GB Glace strikta innehållskrav vad gäller kalorier, mättat fett och tillsatta sockerarter.

Cookie Dough Peace Pop

Ben and Jerry ́s Cookie Dough Peace Pop är en av den amerikanska glassjättens nyheter! För den som älskar kakdegsfyllda glassar kan den nu åtnjutas på språng nu när den kommit som pinnglass. Fairtrade-certifierad vanilgräddglass med chokladbitar, en fyllning med kakdeg och ett lent chokladöverdrag.

Twister Peek-A-Blue

I Twister Peek-A-Blue samsas blåbär, jordgubbe och melon i ett nytt färgstarkt utförande i form av en snurrig fruktbomb.

Magnum Double Gold Caramel Billionaire

En glass av krokantchoklad med kexbitar som omsluter ett lager salt karamellsås och dubbla virvlar kex- och pekanglass. Säljs i en nydesignad kartong tillverkad av minst 75 % återvunna fibrer.

Solero Exotic

Årets comeback, framröstad av alla glassälskare, är klassikern Solero Exotic med len vaniljglass med en swirl och överdrag av hållbart odlade exotiska frukter. 

Marabou Apelsinkrokant

En strut med apelsinsmak, kombinerad med Marabous klassiska chokladbitar med krispig krokant. Lika älskad som en glass är den som chokladkaka - som ni även den hittar i vårt sortiment!

Cornetto Soft

Årets kanske mjukaste nyhet, Cornetto Soft, är en strut fylld med mjukglass med smak av vanilj, toppad med chokladsås som också återfinns i mitten av glassen. 

Cornetto Dragon

Ytterligare en nyhet till Cornetto-familjer är den färgsprakande Cornetto Dragon. En strut med svart våfflan fylld med mango-, passionsfrukts- och jordgubbsglass med kaksmulor och jordgubbssås med en diskret smak av frisk citron.