Varsego – Senior Key Account Manager

12 apr 2021

Vi är i en tillväxtfas, och söker nu en till kollega!

Varsego Sverige AB är i en tillväxtfas varför vi nu söker en driven Senior Key Account Manager. Brinner du för kundrelationer och för att skapa gemensam tillväxt? Är du problemlösaren som tar din och kundens planer till nästa nivå? Älskar du att arbeta med välkända varumärken inom glass, dryck, konfektyr & andra livsmedel och har en genuin förståelse hur dessa produkter påverkar dina kunders affär?

Förutom att ansvara och driva Varsegos större kedjekunder kommer Du även att ha helhetsansvaret för att driva försäljningen hos grossisterna. Vi ser det här som en tillväxtroll med möjligheter att utvecklas inom företaget!

Läs mer och ansök till tjänsten här! 

Vi växer så det knakar, minst sagt. Med en lokal förankring på 22 orter vågar vi faktiskt påstå att vi är Sveriges mest lokala grossist. Och med en organisation med närmre 450 anställda och starka kampanjerbjudanden driver vi försäljning och marknaden framåt. Vi kan vår glass, absolut. Men om något så strävar vi alltid efter det där lilla extra som verkligen sätter oss på kartan. Det är bland annat vår oslagbara lokala förankring, vårt driv att leverera den bästa servicen, smidighet och flexibilitet till alla oavsett vart på Sverigekartan en befinner sig. Och det är just det som ni kommer att märka som kund till Varsego. Kanske letar ni efter att hitta nya säljlösningar eller vill öka er försäljning - då finns vi här för Er och vi löser det mesta som ni kan tänkas behöva!

Vi vill bidra till ett hållbart samhälle. Vår verksamhet påverkar vår miljö och vårt klimat. Våra transporter, vår användning av el och vår användning av köldmedium ger upphov till utsläpp av koldioxid (CO2), som bidrar till den globala uppvärmningen. Vi är certifierade enligt miljöledningssystemet ISO 14001, och det har vi varit sedan starten. Det gör att vi måste ta ett större ansvar för miljö- och klimatfrågor och att krav ställs på oss om att ständigt bli bättre. Vi har därför bland annat en dialog med våra leverantörer för att följa upp deras miljöarbete och den miljöpåverkan de produkter vi levererar har.