Varsego kickstartar 2020

23 jan 2020

Varsego Rikskonferens 2020

Ett nytt år, ett nytt decennium, och där med nya möjligheter! Likt varje år kickstartar vi på Varsego året med Rikskonferens, där nästan 120 glada och exalterade Varsegoare från hela landet samlas och tillsammans gör oss redo för året som kommer! 

2018 var ett år där Varsego satte ribban högt, med väder och vind till vår fördel ssatte vi nya försäljningsrekord efter varandra och var verkligen ett som vi sent kommer förglömma. 2019 tedde sig lite annrolunda när det kom till den stora lampan som så många av oss gläds åt att få se mycket av. 2019 bjöd aningen mildare väder, och änn mer vind, men trots detta växlade vi upp tillsammans och höjde ribban ytterligare!

Men försäljning är inte allt för oss, den otroliga servicen som vi erbjuder genom våra 22 lokala Varsegogrossister går inte omärkt. Med våra närme 18 000 kunder som vi får samarbeta med årligen gläds vi åt att vårt service-tänk, flexibilitet och driv gör skillnad. Tillsammsn med er, våra kunder, blev vi änn starkare och sitkar nu mot nya höjder i så väl försäljning som kundnöjdhet!

Årets Rikskonferens gick av stapeln i vår huvudstad, Stockholm, och närmre bestämt på Scandic Downtown Camper. Här fick vi även möjligheten att delta i deras Pod där ni kan höra mer om oss och vår vistelse på härliga Scandic Downtown Camper i Stockholm. 

Tack alla härligt Varsegoare som kunde delta under konferensen, och tack Scandic Downtown Camper!

IMG_2664.JPG