Artikelnummer: 13222

Blåbärskringla

  • Beskrivning

    Klassisk sockrad vetekringla med härlig blåbärssylt.

    Hantering: Tina & Baka

    Tina i rumstemperatur i 15-20 minuter. Grädda i ca 180-190°C i 7-9 minuter. Låt svalna, smält smör och pensla Blåbärskringlan försiktigt och vänd sedan i strösocker. OBS. Gräddningstider och temperatur är riktvärden beroende på ugn.

    Förvaring

    Frysta. Förvaring vid -18 °C eller kallare. Frys inte efter avfrostning. Hanteras varsamt. Skydda mot fukt.

  • Artikelinformation
    Artikelnummer 13222
    Leverantör -
    Leverantörens artikelnummer 215804
    Nettovikt -
    Volym/mängd -
    Förpackningsstorlek -
    Förpackningsantal 32 st
    Förpackningsenhet -
    Förpackningsmaterial -
    Utbud Lokalt sortiment
  • Näringsdeklaration

    Ingredienser

     

    VETEMJÖL, vatten, fyllning [blåbärsfyllning 9% [socker, blåbär 20%, vatten, äpple, glukos-fruktossirap, modifierad stärkelse, förtjockningsmedel (E418), arom, svartvinbärskoncentrat, surhetsreglerande medel (E330, E333)], socker, vatten, vegetabilisk olja (raps, kokos), fullhärdad vegetabilisk olja (raps), modifierad potatisstärkelse, potatispulver, glukossirap, VETEMJÖL, salt, konserveringsmedel (E202), aromer, stärkelse (potatis, majs), emulgeringsmedel (veg E471), vitamin A], ÄGG, socker, vegetabiliskt margarin [vegetabilisk olja (palm, raps), vatten, salt, emulgeringsmedel (E322 (raps, solros), E471), surhetsreglerande medel (E330), arom, färgämne (E160a)], jäst, VETEGLUTEN, glukossirap, salt (jod), bakpulver (E450, E500), druvsocker, emulgeringsmedel (E472e), MJÖLKPULVER, kardemumma, vegetabilisk olja (raps), mjölbehandlingsmedel (E300, enzymer). Kan innehålla spår av soja, mandel, hasselnötter och sesamfrön.

     

    Allergener

    Innehåller:

    Gluten Vete Ägg Mjölk

    Kan innehålla spår av:

    Soja Nötter Mandlar Hasselnötter Sesamfrön

    Energi 1259 kJ
      298 kcal
    Fett 5,9 g
    - varav mättat fett 2 g
    Kolhydrater 52 g
    - varav sockerarter 13 g
    Fiber 1,7 g
    Protein 8,4 g
    Salt 1,2 g