Fastfood och café 2018, syns vi där?

Den 31 januari 2018 är det dags för Fastfood och Café mässan i Malmö. I vår fina monter kommer vi bjuda på bland annat inspiration, tips & tricks samt kunskap som för dig i din verksamhet framåt.

Tillsammans med felra andra utställare finns vi på plats under Fastfood & Café för att presentera vårt breda sortiment.

Mässan pågår den 31 januari – 1 februari i Malmömässan. Varsego hittar du i monter B:01

Registrera dig här för fri entré till mässan med koden 1011

Fastfoodmässan 2018

Posted in Okategoriserade

Nyårskampanj hos Varsego!

Missa inte årets Nyårskampanj! Nu hittar ni Red Bull 250 ml, Coca Cola och Fanta 50 cl samt 30 cl och så klart Sprite 50 cl till kampanjpris! Fyll på inför Nyårsafton, men glöm inte bort Nyårsdagen – då kan det vara uppskattat med lite extra kall Coca Cola, och varför inte en dubbelvikt 150 grams-prizza från Pizzeria Italia? Nyårskampanjpriserna hittar ni hos Varsego ända fram tills årsskiftet. 

Nyårskampanj

Missa inte kanelbullens dag den 4e oktober!

kanelbulles dagVälj rosa bullar på kanelbullens dag!

Hos Varsego hittar du under v. 39-41 ‘kaneliga’ go’saker till kampanjpris! Kanelbullar, kanelknut, kanel, kanel, kanel!

Bonjour stöttar Bröstcancerfondens Rosa Bandet-kampanj som samlar in pengar för forskning mot bröstcancer. Om du väljer att servera den rosa bullen är Du med och stödjer kampen!
Visa att du är med och stödjer kampanjen genom att servera den rosa kanelbullen.

Posted in Okategoriserade

Red Bull-kampanj hos Varsego

Nu hittar du alla dina 250 ml Red Bull-favoriter till kampanjpris hos Varsego! Passa på att fylla upp hyllorna under v. 37-39 och öka din försäljning med oss! Just nu hittar du alla Red Bull 250 ml burkar till kampanjpris hos Varsego

Red Bull kampanj

Posted in Okategoriserade

Cloetta styckesaks dispenser – nu hos Varsego!

Cloettaholken

Vi är glada att presentera ett av Varsegos senaste tillskott! Cloetta styckesaks dispenser! Fullpackad med 300 25g styckesaker blandat av fyra av Cloettas storsäljare! 

 

Lätt att placera, svår att motstå! Har du en yta mindre än ett A4-papper över och vill ha en smidig produkt att öka din försäljning med? Då är Cloetta styckesaks dispenser valet för dig! Kontakta din lokala grossist och erbjud dina kunder smaskiga go’saker redan i dag.

Posted in Okategoriserade

Varsego Sommarkampanj 2017

Tjoho! Sommaren är här och vi öppnar nu upp vår sommarkampanjperiod v. 23-35! Missa inte Varsegos sommarkampanjpriser och ta del av vår största Välj & Vraka på drycken hittills!

Du som redan år kund hos oss kan enkelt logga in, eller registrera dig, på webshopen och ta del av våra kampanjerbjudanden. För dig som ännu inte har blivit kund hos oss är det bara att kontakta din lokala Varsego-grossist så välkomnar vi dig gladeligen till att bli en i familjen! HÄR kan du hitta och kontakta just din lokala Varsego-grossist.

varsego Sommarkampanj 2017

Posted in Okategoriserade