Följ Varsego Ljusdal

Varsego består av 28 grossister runt om i landet som alla har en lokal närvaro med våra kunder. Undrar ni lite mer hur vi jobbar och vad vi sysslar med? Under v. 43 nu kan ni följa vår grossist i Ljusdal på instagram, där ni får träffa några av våra kollegor och få en större inblick i Varsego. Ni följer Varsego i Ljusdal här @varsegosverige Välkomna

Posted in Okategoriserade

Nytt från Vitamin Well

INGET SOCKER, 100% VITAMIN WELL: FAVORITDRYCKEN NU PÅ BURK

Nu introducerar Vitamin Well sin första dryckesserie på burk: Vitamin Well ZERO. En nyhet fylld av 355 ml vitaminberikad dryck med de mest populära smakerna från Vitamin Wells populära originalserie. Precis som de övriga dryckerna i sortimentet är ZERO berikad med vitaminer och mineraler samt med kolsyra för en fräsch touch. Dessutom är den helt sockerfri!

Posted in Okategoriserade

Nytt på Varsego

Nu välkomnar vi, med öppna armar, dem uppskattade och älskade; Delicato! Nu hittar ni Delicatos tre största och mest säljade artiklar hos oss, Delicatobollen, Mazarin och Punschrulle (eller dammsugare för den som vill). Välkomna att öka er försäljning med Varsego – Din lokala grosisst i hela Sverige.

Posted in Okategoriserade

På Varsego är vi stolta över vårt miljöarbete. I höstas genomförde vi en uppgraderingsrevision (från ISO 14001:2004 till ISO 14001:2015). Vi är nu glada att presentera att vi nu har fått vårt uppdaterade certifikat för vårt miljöledningssystem! Det uppgraderade certifikatet innebär att Varsego nu är godkända enligt ISO 14001:2015. Den uppgraderade standarden ställer högre krav på att det ska finnas en koppling mellan miljöarbetet och vårt strategiska arbete. Med det sagt finns nu ett betydligt större fokus på att vi ska ha ett livscykelperspektiv i allt vi gör. Vi går in med ännu mer medvetenhet om hur vi påverkar miljön och hur den påverkar oss. Vi ställer stora krav på analys och hantering av de risker och möjligheter som finns i vår verksamhet. Och arbetar proaktivt med att minska vår miljöpåverkan.

Varsego värnar om miljön, och det gör vi med stolthet!

Posted in Okategoriserade

Hur håller du sommaren levande?

Sommaren fortsätter, och värmen böljar. Hos Varsego hittar du vår årliga sommarkampanj fram till och med v. 35, med kampanjpris på några av marknadens starkaste varumärken och produkter! Välj & Vraka bland drycken, köp 8 valfria kolli – betala bara för 7! Och du, du vet väl att du kan beställa hem marknadens största glass i samma leverans? Hur håller du sommaren levandes?

Sommarkampanj 2018

Posted in Okategoriserade

Såhär kan det se ut när Varsego är i farten!

Glass, det är något som vi verkligen kan! Och glasstillbehör ligger så klart även det varmt om våra hjärtan på Varsego. Här har vi vår säljare i Haninge tillsammans med en av våra starka och fina kunder. De hade redan allt i godisväg, mer än en någonsin kan tänka sig, men vad vi tillsammans kunde utöka bland sötsakerna var glass – i stooora lass! Stycksakerna som alla konsumenter känner till, kulglass i spännande och gräddiga smaker och så klart glasstillbehören som höjer nivån ytterligare ett steg! Vad kan vi skapa tillsammans med er? Ta reda på det genom att kontakta er lokala Varsego-grossist.

Posted in Okategoriserade