Kontakta oss

Kontakta oss 

Har ni frågor gällande er leverans, faktura, reklamationer, returer eller saknat gods så är ni varmt välkommna att kontakta din lokala Varsegogrossist som snabbast och smidigast kan svara på era frågor. Vilken som är just er lokala Varsegogrossist och kontaktuppgifter till denna hittar ni genom länken här nedan. Klicka sedan på den ort närmast er så hittar ni telefon, mail och i vissa fall även fax-nummer - så att ni kan kontakta oss på det vis som passar just er bäst! 

Vi finns här för er och försöker alltid återkomma så snart vi kan. För att så snabbt som möjligt kunna återkomma på er fråga ber vi er att i ev. mailkontakt skriva med ert kundnummer samt ev. faktura- eller ordernummer. Har ni förlagt ert kundnummer, eller helt enkelt ännu inte tagit steget in i Varsegoamiljen så är ni så klart varmt välkomna att kotnakta oss ändå!

__________________

Klicka här för att hitta er lokala Varsegogrossist. 

 

Har ni frågor som gäller Varsego centralt eller inte riktigt vet vart ni ska vända er så finns så klart även vi på Varsego HK här för er. Via vår växel hjälper dem er antingen koppla er till er lokala grossist, eller till någon av oss här på kontoret. 

Växel: 08-562 926 00
Öppettider: 09.00-15.00
Fax: 08-562 926 29
Org. nr.: 556755-9462
E-post: info@varsego.se

Leverans- och besöksadress
huvudkontoret:

Varsego Sverige AB
Sveavägen 155
SE-113 46 Stockholm

Postadress:

Varsego Sverige AB
Box 896
SE-101 37 Stockholm