GDPR

Personuppgifter

Du kanske hört talas om den nya dataskyddsförordningen ”GDPR” som börjar gälla den 25 Maj 2018. Syftet med Dataskyddsförordningen är att enskilda ska få större kontroll över sina personuppgifter. På Varsego bryr vi oss om din personliga data. Vi kommer aldrig dela med oss av denna till obehöriga eller sälja din data till tredje part.

I samband med din registrering och/eller beställning via oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter, vi använder dem dock enbart i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse av dessa. Kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används av Varsego Sverige AB och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. Varsego Sverige AB använder uppgifter från kundregistret för utskick om våra produkter och/eller erbjudanden. Du får vårt nyhetsbrev först när du själv väljer att delge dina uppgifter specifikt för detta. Du kan när som helst avbryta din prenumeration av nyhetsbrevet, antingen via länken i nyhetsbrevet eller genom att kontakta vår kundservice.

Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar som innehåller felaktiga personuppgifter.

Läs gärna mer om GDPR hos Datainspektionens information här.

Dataskyddsreformen

Allt om dataskyddsförordningen (GDPR) Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. Förordningen kommer att innebära en hel del förändringar för de som behandlar personuppgifter och stärkta rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet. Här får du veta mer om vad de nya reglerna innebär.