Artikelnummer: 11616

Olympiabröd 85g, deg

  • Beskrivning

    Favorit bakad på vetemjöl och durumvete med en tunn, krispig skorpa.

    Hantering: Deg

    Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 1 timme i rumstemperatur. Jäs/heves 45-60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda/stekes i 15-18 min. OBS! Gräddningstider/steketider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ferdig stekt produkt: ca 70 g.

    Förvaring

    Förvaras vid -18°C eller kallare

  • Artikelinformation
    Artikelnummer 11616
    Leverantör -
    Leverantörens artikelnummer 1220
    Nettovikt -
    Volym/mängd -
    Förpackningsstorlek -
    Förpackningsantal 118 st
    Förpackningsenhet -
    Förpackningsmaterial -
    Utbud Lokalt sortiment
  • Näringsdeklaration

    Ingredienser VETEMJÖL, vatten, DURUMVETEMJÖL, jäst/gjær, VETEGLUTEN, torkad surdeg av VETE, salt, vegetabilisk olja (raps), malt av KORN/BYGG, emulgeringsmedel (E472e), mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, valnötter.

    Allergener Innehåller: Gluten Vete Kan innehålla spår av: Mjölk Nötter Valnötter

    Näringsdeklaration per 100 g

    Energi 967 kJ
      229 kcal
    Fett 2,5 g
    - varav mättat fett 0,5 g
    Kolhydrater 42 g
    - varav sockerarter 0,1 g
    Fiber 2 g
    Protein 8,5 g
    Salt 1,3 g