Artikelnummer: 11616
Olympiabröd 85g, deg
-
Beskrivning
Favorit bakad på vetemjöl och durumvete med en tunn, krispig skorpa.
Hantering: Deg
Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 1 timme i rumstemperatur. Jäs/heves 45-60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda/stekes i 15-18 min. OBS! Gräddningstider/steketider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ferdig stekt produkt: ca 70 g.
Förvaring
Förvaras vid -18°C eller kallare
-
Artikelinformation
Artikelnummer 11616 Leverantör - Leverantörens artikelnummer 1220 Nettovikt - Volym/mängd - Förpackningsstorlek - Förpackningsantal 118 st Förpackningsenhet - Förpackningsmaterial - Utbud Lokalt sortiment -
Näringsdeklaration
Ingredienser VETEMJÖL, vatten, DURUMVETEMJÖL, jäst/gjær, VETEGLUTEN, torkad surdeg av VETE, salt, vegetabilisk olja (raps), malt av KORN/BYGG, emulgeringsmedel (E472e), mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, valnötter.
Allergener Innehåller: Gluten Vete Kan innehålla spår av: Mjölk Nötter Valnötter
Näringsdeklaration per 100 g
Energi 967 kJ 229 kcal Fett 2,5 g - varav mättat fett 0,5 g Kolhydrater 42 g - varav sockerarter 0,1 g Fiber 2 g Protein 8,5 g Salt 1,3 g