Vi hjälper våra kunder att sälja mer

Vi levererar marknadens ledande varumärke

Visst är vi bra på glass, faktum är att vi är Sveriges största glassdistributör. Vi levererar marknadens ledande glassvarumärke, GB Glace, över hela Sverige. Ett varumärke som sedan länge stått oss, och majoriteten av den svenska befolkningen, varmt om hjärtat. Vi gör glassen tillgänglig för alla, från Kiruna i norr till Simrishamn i syd och överallt där emellan - och vi gör det med stor glädje.  
Vi brinner för att hjälpa våra kunder att sälja mer. Vi gör det genom att erbjuda en fantastisk service och tillgänglighet.

Över 18 000 kunder

För att bli en ännu bättre aktör på marknaden har vi även ett brett sortiment med marknadsledande varumärken inom bland annat dryck, mat, bröd, konfektyr, proteinprodukter. Hela vår organisation genomsyras av flexibilitet, service och av drivet att göra bra affärer tillsammans med dig som kund. Kanske är det därför som ca 18 000 kunder väljer oss som leverantör. Vi har kunder inom allt från dagligvaruhandeln, servicehandeln, horeca och food service till den lokala fotbollsföreningen runt hörnet - ja alla som vill göra bra affärer och öka sin försäljning.

Vi älskar som sagt glass!

2013 fick vi ett erbjudande vi inte kunde tacka nej till, att förvärva Hemglass i Sverige AB. Hemglass levererar glass och glädje till hela Sverige, direkt hem till konsumentens egen gata. Med cirka 300 glassbilar når vi ut till mer än 150 000 platser över hela Sverige! Vi förmodar ni känner igen melodin?

Vi som jobbar på Varsegos huvudkontor

Filippa Frisk

Filippa Frisk

VD
Ulrika Palmberg

Ulrika Palmberg

CFO
Joakim Malmberg

Joakim Malmberg

Försäljnings- & Marknadschef
Johanna Sjöberg

Johanna Sjöberg

Hållbarhetschef
Olle Berne

Olle Berne

Inköpsansvarig
Andreas Kårell

Andreas Kårell

IT-ansvarig
Kimberline Calderon

Kimberline Calderon

Sälj- & Marknadskoordinator
Johan Brunn

Johan Brunn

KAM
Niklas Ljungman

Niklas Ljungman

KAM
Karin Lund

Karin Lund

Redovisningsekonom
Camilla Risberg

Camilla Risberg

Ekonomiassistent
Carina Schill

Carina Schill

Masterdata
Malin Bäreteg

Malin Bäreteg

Masterdata